Lentokonehallit Nummelassa ja Turussa

Onko etsinnässä lentokonehalli lentokoneiden säilytystä varten? Tarjoamme lentokoneiden omistajille ja operaattoreille mahdollisuuden säilyttää kalustoaan asianmukaisesti ja turvallisesti lämpimissä lentokonehalleissamme. Hallit sijaitsevat Turun (EFTU) ja Nummelan (EFNU) lentokentillä. Hallit ovat kooltaan 400m2 (Turku) ja 1200m2 (Nummela). Nummelan halli on valmistunut kesällä 2020. Seuraava halli valmistunee vuoden 2021 syksyyn mennessä. Hallipaikkoja voi tiedustella meiltä puhelimitse tai jättämällä yhteydenottopyynnön.

Lentokonehalli 1 Nummelan lentokentällä

Lentokonehalli

Lentokonehalli 1 sijaitsee Nummelan lentokentällä, osoitteessa lentokentäntie 19. Se on kerrosalaltaan 1200 m2 teräsrakenteinen puolilämmin lentokonehalli. Hallin sisälämpötila pyritään pitämään 11-15 asteen välillä. Lentokonehalli lämmitetään vesi-ilma lämpöpumpuilla vesikiertoisen lattialämmityksen välityksellä. Lattia on pinnoitettu kiiltävällä epoksipinnoitteella ja hallissa on öljynerotuskaivot. Halli sijaitsee Nummelan lentokentällä poikkikiitotien (09-27) eteläpuolella. Lentokonehallissa on kaksi 20m leveää sähkötoimista nosto-ovea. Hallin mitat ovat seuraavanlaiset P: 40m L: 30M ja sisäkorkeus 5m.

Lentokonehalli 2 Nummelassa

Rakennutamme vuoden 2021 kuluessa toisen lentokonehallin 1 -hallin itäpuolelle, osoitteeseen lentokentäntie 21. Toinen halli tulee olemaan rakenteeltaan ja mitoitukseltaan 1-lentokonehallia vastaava, poislukien sisäkorkeus jota korotetaan n. metrillä. Varustukseltaan ja muilta ominaisuuksiltaan pyrimme tekemään siitä 1-lentokonehallia vastaavan.

Turun lentokonehalli

Lentokonehalli

Turun lentokonehalli sijaitsee Turun lentoasemalla osoitteessa kerosiinitie 75. Lentokonehalli on teräsrakenteinen ja kerrosalaltaan 600m2. Kyseinen halli on eristetty, mutta sitä ei lämmitetä tällä hetkellä. Hallissa on hiljattain huolletut liukuovet.