Palvelut lentolupakirjan haltijoille

Tarjoamme palveluita myös lentolupakirjan haltijoille. Tarjoamaamme kuuluu muun muassa SEP -luokkakelpuutusten uusinnat ja jatkamiset, sekä tutustumiskoulutukset Cessna C152- ja C172 -malleihin.

SEP -luokkakelpuutuksen voimassaolon jatkaminen kertauskoululennolla

Mikäli olet suorittanut kelpuutuksen voimassaolon päättymistä edeltävän 12kk:n ajanjakson aikana 12 tuntia lentoaikaa kyseisen luokan ilma-aluksella, mukaan lukien 6 tuntia ilma-aluksen päällikkönä, 12 lentoonlähtöä ja laskua ja vähintään yhden tunnin kestävän koululennon lennonopettajan kanssa. Mikäli ehdot täyttyvät, kelpuutuksen jatkaminen voidaan tehdä kertauskoululennolla. Koulutuslennon voi sisällyttää edellä mainittuun 12 tunnin lentoajan vaatimukseen. Mikäli sinulla on myös TMG -luokkakelpuutus, voidaan molempien voimassaoloa jatkaa SEP -kertauskoululennolla.

Vanhentuneen SEP -luokkakelpuutuksen uusiminen

Vanhentuneen SEP -luokkakelpuutuksen haltijan on saatava turvallisen lentämisen kannalta tarpeellinen määrä kertauskoulutusta hyväksytyssä koulutusorganisaatiossa ja suoritettava tarkastuslento. Samalla voidaan uusia myös TMG -luokkakelpuutuksen voimassaolo, mikäli sinulla on molemmat kelpuutukset.

Perehdyttämis- ja eroavuuskoulutus, sekä kertauskoulutus Cessna C152- ja C172 -malleihin

Etkö ole koskaan lentänyt Cessnan C152- tai C172 malleilla? Tai onko viime lennosta kyseisillä malleilla vierähtänyt jo pidempi aika. Meiltä saat perehdyttämis-, eroavuus- ja kertauskoulutusta joustavasti ja nopeasti.