Suomen kokenein lentokoulu – Iloa ja asennetta

Vuonna 1969 perustettu BF-Lento on Suomen kokenein lentokoulu. Olemme perinteikäs perheyritys rennolla ja lämpimällä ilmapiirillä, ja toivotamme tervetulleeksi kaikki ilmailusta kiinnostuneet! Lentäjän koulutus onnistuu joustavasti, vaikkapa työn ohessa. Muistathan tutustua lentokoulumme pitkäaikaiseen ja värikkääseen historiaan.

Sijaintipaikkamme on toistaiseksi Malmin lentokenttä Helsingissä, tulevina vuosina toimintamme siirtynee pääsääntöisesti Nummelan lentokentälle, vain 30 minuutin ajomatkan päähän pääkaupunkiseudulta.  Nummelan lisäksi käytämme koululennoilla aktiivisesti Kiikalan, Räyskälän ja Turun lentokenttiä. Välillä oppilaamme lentävät toki muuallakin ympäri Suomea. Turussa ja Nummelassa meillä on käytössä omat lämpimät lentokonehallit.

Lentäjän koulutus osamaksulla ja rahoituksella

Lentokoulussamme voit suorittaa yksityislentäjän lupakirjan ja liikennelentäjän koulutuksen. Kalustoomme kuuluu yhdeksän lentokonetta – koneita riittää siis aina koululennoille, vaikka osa koneista olisikin huollossa. Hanki lentäjän koulutus joustavasti aikataulusi mukaan ja maksa koulutus osissa! Mikäli tarvitset rahoitusta lentokoulun aloittamiseksi, tiedämme pankkeja, jotka ovat olleet myötämielisiä lentäjän koulutuksesta haaveileville henkilöille.

Olemme lentopoikia ja -tyttöjä, suurella sydämellä

Lennonopettajamme, sekä lentokoulun väki ovat ilmailualan ammattilaisia suurella sydämellä, ja asiakaspalvelumme palvelee aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä. Lyhimmillään yksityislentäjän lupakirjan voi suorittaa noin kolmessa kuukaudessa. Mitä siis vielä odotat? Toteuta haaveesi ja ilmoittaudu lentokouluun!

Sovituista asioista kiinni pitäminen, turvallisuus ja onnelliset ihmiset

Näistä asioista on hyvä lentokoulu tehty. Me pidämme lupauksemme, jotta sinun ei tarvitse pettyä. Vuosikymmenien kokemus on luonut toiminnassamme turvallisuuskulttuurin, jossa vältetään turhia riskejä. Jätetään mielummin lentämättä, kuin että mennään huonoon säähän kokeilemaan. Kalusto on aina asianmukaisesti huollettu. Mikäli viime lennosta on kulunut kauan aikaa, edellytämme asiakkaitamme käymään kertaamassa lennonopettajan kanssa.

Korkeat luottoluokitukset ja vuosikymmeniä kestänyt liiketoiminta on mahdollistanut meille investoinnit tulevaisuuteen, kuten suuren lentokonehallin rakennuttaminen Nummelaan osoittaa. Viimeisimpänä, mutta mahdollisesti tärkeimpänä asiana pidämme sitä, että meillä lentäjän koulutus on oikeasti hauskaa puuhaa, puolin ja toisin ja entiset oppilaat sekä opettajat palaavat usein toimistollemme vaihtamaan kuulumisia ja keräämään niin sanottua “kuppilatiimaa”. Lentokoulujen elinkaari on tyypillisesti melko lyhyt. Olemme Suomen vanhin yksityisomisteinen, yhtäjaksoisesti toiminut lentokoulu ja meillä lentäjän koulutusta tullaan järjestämään vielä vuosien ajan, joten asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia siitä, että onko yrityksemme pystyssä vielä huomenna.

Lentäjä koulutus